3D-filament / Octofiber PLA

Octofiber is een nieuw merk van 3D-printing filament dat staat voor Nederlandse topkwaliteit. Dankzij een eenvoudig maar tegelijk revolutionair 'out-of-the-box' concept maakt Octofiber komaf met vuil en stof en raakt het filament niet langer in de war, een veelvoorkomend probleem bij 3D-printen. 
Octofiber PLA wordt gemaakt van zuiver PLA waaraan kleurstoffen worden toegevoegd, en het wordt verwerkt volgens de strengste kwaliteitsnormen. Dit garandeert een consistent product, met accuraat geprinte voorwerpen als resultaat. PLA staat bekend om zijn goede 3D-print eigenschappen en is geschikt voor veel toepassingen, zoals huishoudelijke toestelllen, speelgoed en decoraties.

Dit filament is geschikt voor gebruik met The Micro 3D printer, Leapfrog, Felix, Printrbot, Airwolf, Kossel, Wanhao, 3DBuilder, Type A, Reprap, Makerbot, Velleman, en vele andere printers.

Opgelet! De hulpstukken worden niet standaard meegeleverd. Je kan deze bestellen of ze zelf afprinten.

Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten