44,95

PolyMax™ PLA is een 3D-printing materiaal op spoelen van 750 g,  met uitstekende mechanische eigenschappen die een uitzonderlijke printkwaliteit opleveren. Dit unieke filament heeft een impact weerstand die negen keer groter is dan die van klassieke PLA, en bezit over de hele lijn betere mechanische eigenschappen dan ABS


Belangrijkste kenmerken

 

Strength Feature icons_optExtreem sterk: klassiek PLA is een zeer bros materiaal, wat de toepassingen in belangrijke mate beperkt. PolyMax™ PLA werd ontwikkeld om hier verandering in te brengen. Met als belangrijkste troef een impact weerstand die 9 keer zo groot is als die van PLA en 20% hoger dan die van ABS, laat PolyMax™ PLA de concurrentie ver achter zich. Dus als je op zoek bent naar een materiaal om aan de hoge mechanische vereisten van je print te voldoen, dan staat PolyMax™ PLA klaar voor de uitdaging! 
 

Quality Feature icons_optKwaliteit zonder compromissen: de perfecte  mechanische sterkte van PolyMax™ PLA wordt bereikt zonder in te boeten aan printkwaliteit. PolyMax™ PLA bevat de Jam-Free™ technologie zodat je zeker bent van hoogkwalitatieve en uiterst sterke prints, terwijl het even makkelijk werken is als met gewone PLA. 
 

Warp Free Feature icons_optVergeet ABS : Print je nog altijd ABS, ook al geeft het een slechte geur af en houdt het gezondheidsrisico's in? Met PolyMax™ PLA kan je dat schadelijke ABS vaarwel zeggen en toch dezelfde structurele sterkte verkrijgen. Daarenboven is het geschikt voor vrijwel alle 3D-printers, print het makkelijker, krult het niet, en is het meestal sterker in elk opzicht. 

 


Technische specificaties

Materiaal PLA
Kleur zwart - wit - rood - oranje - geel - blauw
Diameter 1.75 mm
Gewicht 750 g
Temperatuursbereik 180 -240 °C
Aanbevolen temperatuur 185 -200 °C (1.75 mm met verwarmd bed)
200 -230 °C (1.75 mm zonder verwarmd bed)
Aanbevolen printsnelheid 40 - 120 mm/s


Voor meer informatie, raadpleeg de technical data sheet van PolyMax™ PLA.
 

Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten