14,95

Premium kwaliteit nozzles van het merk PrimaCreator. Een goed gemaakte nozzle kan je vergelijken met een goed geslepen tekenpotlood, heel belangrijk om het beste uit je printer te halen dus! Bevat 1 MK10 nozzle van speciaal verhard staal. Dit type nozzle is veel duurzamer dan de klassieke brass nozzle.


Nozzle diameters in de set:
 

  • 0.8 mm (snellere prints mogelijk tot 0.6 mm laagdikte)

De nozzles zijn gemarkeerd met stippen om de diameter aan te duiden: 0 = 0.2 mm, 3 = 0.4 mm, 5 = 0.8 mm.

MK10 nozzles zijn o.a. geschikt voor volgende printers:

  • Wanhao Duplicator i3 (Plus), Duplicator 4, Duplicator 6
  • FlashForge: Dreamer, Creator (Pro), Finder


Wat is er bijzonder aan PrimaCreator nozzles?

Alle PrimaCreators voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben een tolerantie van +/- 0.01 mm. Het productieproces omvat de selectie van de beste kwaliteit brass of staal (naargelang het type nozzle), waarna het materiaal op de juiste maat wordt gebracht, grondig gereinigd en beschermd tegen oxidatie. Een kritieke stap is het verwijderen van de scherpe randjes, want wanneer dit niet goed gebeurt, verhoogt het risico op verstoppingen. Tijdens de kwaliteitscontrole worden telkens enkele nozzles doormidden gesneden om te checken of ze aan de specificaties voldoen en in perfecte conditie zijn. Na een laatste inspectie worden ze verpakt.

Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten